ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
1 λίτρο γάλα
3 αυγά
1 βανίλια
120 γραμμάτια κορν φλαουρ
200 γραμμάρια ζάχαρη
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα μέχρι να λιώσουν καλά τα υλικά. Αναβετε το μάτι σε μέτρια φωτιά και βράζετε ανακατευοντας μέχρι να δέσει η κρέμα.
Σκεπάζετε με μεμβράνη και όταν την χρησιμοποιησετε την χτυπάτε με το μίξερ να αφρατεψει.
1 λίτρο γάλα
3 αυγά
1 βανίλια
120 γραμμάτια κορν φλαουρ
200 γραμμάρια ζάχαρη
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα μέχρι να λιώσουν καλά τα υλικά. Αναβετε το μάτι σε μέτρια φωτιά και βράζετε ανακατευοντας μέχρι να δέσει η κρέμα.
Σκεπάζετε με μεμβράνη και όταν την χρησιμοποιησετε την χτυπάτε με το μίξερ να αφρατεψει.
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ
300 γραμμάρια βούτυρο
παγωμένο
500 γραμμάρια αλεύρι
2 αυγά
1 βανίλια
300 γραμμάρια άχνη
Μια πρέζα αλάτι
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά να γίνει μια ωραία ζύμη. . και Ψήνουμε στους 170 για 15 λεπτά.
500 γραμμάρια αλεύρι
2 αυγά
1 βανίλια
300 γραμμάρια άχνη
Μια πρέζα αλάτι
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά να γίνει μια ωραία ζύμη. . και Ψήνουμε στους 170 για 15 λεπτά.
Καλησπέρα όταν λέτε βούτυρο αγελάδος η βιταμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠόσα ταρτάκια βγαίνουν με αυτήν τη ζύμη;
ΑπάντησηΔιαγραφή