ΥΛΙΚΑ
1 κεσεδάκι ώριμες
φράουλες περίπου 1/2 κιλό
3 κ.σ. ζάχαρη, ή 2
1 1/2 κ.σ. μέλι ότι
προτιμάτε
Για τη δίαιτα των μονάδων χρησιμοποιούμε αντί ζάχαρη και μέλι, κάποιο επιτρεπόμενο γλυκαντικό, φρουκτόζη, σιρόπι αγαύης, ή ζάχαρη καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Το πρώτο πράγμα που
κάνουμε, πλένουμε με το κοτσανάκι τις φράουλες , για να μην μπει μέσα του νερό.
Αφαιρούμε το κοτσάνι, τις κόβουμε στην μέση, και τις βάζουμε το βράδυ στην κατάψυξη, αν όχι όλο το βράδυ, για 4 ώρες τουλάχιστον.
Το υπόλοιπο είναι απλά παιχνιδάκι.
Τις βάζουμε στο μούλτι ή στο μπλέντερ σε σιγανή ταχύτητα.
Αφαιρούμε το κοτσάνι, τις κόβουμε στην μέση, και τις βάζουμε το βράδυ στην κατάψυξη, αν όχι όλο το βράδυ, για 4 ώρες τουλάχιστον.
Το υπόλοιπο είναι απλά παιχνιδάκι.
Τις βάζουμε στο μούλτι ή στο μπλέντερ σε σιγανή ταχύτητα.
Στην αρχή γίνονται
ψιχουλιαστές, σ΄αυτό το σημείο προσθέτουμε τη ζάχαρη ή το μέλι και σπρώχνουμε
τα ψίχουλιασμένα κομμάτια προς τα κάτω
Συνεχίζουμε το χτύπημα
μέχρι να έχουμε την επιθυμητή υφή.
Σερβίρουμε κατευθείαν
γιατί είναι μια γρανίτα, που<< θέλει και απαιτεί>> άμεση κατανάλωση
όπως και καθετί φρέσκο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου