Ενα μεγαλο φλυτζ( του νες
καφε) βρωμη ( κουακερ)
Καποιοι το κανουν σκονη στο μουλτι,εγω οχι
2 κγ γεματα ζαχαρη καρυδας η γλυκαντικο της αρεσκειας σας η καθολου γλυκαντικο επειδη θα ριξουμε μελι οταν ψηθουν ,εσεις διαλεγετε
Λιγο κανελα
Χυμο δυο πορτοκαλιων
( μπορειτε να τριψετε μηλο,αν θελετε ,η να προσθεσετε σταφιδες)
Προσθετω και λιγο νερακι ωστε να γινει πηχτος χυλος
Βαζω μεγαλες κουταλιες στο αντικολητικο και τις ψηνω και απο τις δυο μεριες
Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα
Η συνταγή είναι από το blog "H δίαιτα των μονάδων"
Καποιοι το κανουν σκονη στο μουλτι,εγω οχι
2 κγ γεματα ζαχαρη καρυδας η γλυκαντικο της αρεσκειας σας η καθολου γλυκαντικο επειδη θα ριξουμε μελι οταν ψηθουν ,εσεις διαλεγετε
Λιγο κανελα
Χυμο δυο πορτοκαλιων
( μπορειτε να τριψετε μηλο,αν θελετε ,η να προσθεσετε σταφιδες)
Προσθετω και λιγο νερακι ωστε να γινει πηχτος χυλος
Βαζω μεγαλες κουταλιες στο αντικολητικο και τις ψηνω και απο τις δυο μεριες
Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα
Η συνταγή είναι από το blog "H δίαιτα των μονάδων"
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου