Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ NOODLES (Της Γωγώς Γρηγοριάδου)

500 γρ.φιλετο κοτοπουλο στηθος κομμενο σε λωριδες
150 γρ.καλαμποκι βρασμενο
150 γρ.φασολακια πρασινα βρασμενα κομμενα σε καρε
150 γρ.αρακα βρασμενο
230 γρ.μανιταρια κονσερβας σε φετες
1 πρασινη πιπερια κομμενη σε καρε
200 γρ.ντοματινια πολυχρωμα
1 ξερο κρεμμυδι χοντροκομμενο
2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες
90 γρ.σουσαμι
1 κ.σουπας κρεμα βαλσαμικου με πορτοκαλι και λεμονι
Ελαιολαδο
Αλατι
Φρεσκοτριμμενο mix πιπεριων
Τζιντζερ σε σκονη κατα βουληση
Καρυ κατα βουληση
1 πρεζα τσιλι
250 γρ.noodles
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε αντικολλητικο βαθυ τηγανι ζεσταινουμε ελαχιστο ελαιολαδο και σωταρουμε το κοτοπουλο μεχρι να αλλαξει χρωμα (ασπρισει)
Κατοπιν προσθετουμε το σουσαμι

 και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να παρουν χρωματακι.
Κατοπιν προσθετουμε ολα μας τα λαχανικα.
Με ενα πιρουνι , αφου μαραθουν τα λαχανικα μας πιεζουμε τα ντοματινια να βγαλουν
τα ζουμια τους και ανακατευουμε να μαραθουν και μαλακωσουν σχετικα ολα τα λαχανικα.
Τοτε προσθετουμε την κρεμα βαλσαμικου,και ολα τα μυρωδικα μας.
Ανακατευουμε και προσθετουμε τα βρασμενα και στραγγισμενα noodles.

Ανακατευουμε να ενωθουν ολα μας τα υλικα και σερβιρουμε οσο ειναι ζεστο το φαγητο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου