Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΕΥΚΟΛΑ ΠΤΙ ΦΟΥΡ

200-230 γρ.αλευρι,
200 γρ βούτυρο αγελαδινό

70 γρ κορν φλάουρ,
1 βανίλια,
110 γρ αχνη ζαχαρη,
2 κρόκους 

1 πρεζα κανέλα,
ξυσμα απο μισό λεμονι.

μαρμελάδα ή μερέντα
Τα χτυπάμε ολα μαζι βαζουμε λιγη ποσότητα σε κορνε και κανουμε σχεδια.
ψήνονται στους 170 για 15 με 20 λεπτα.
Τα ενώνουμε δυο δυο με μαρμελάδα ανάμεσα ή μερέντα 
Η συνταγή είναι " από την κουζίννα της Αρετής"









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου