200-230 γρ.αλευρι,
200 γρ βούτυρο αγελαδινό
70 γρ κορν φλάουρ,
1 βανίλια,
110 γρ αχνη ζαχαρη,
2 κρόκους
1 πρεζα κανέλα,
ξυσμα απο μισό λεμονι.
μαρμελάδα ή μερέντα
Τα χτυπάμε ολα μαζι βαζουμε λιγη ποσότητα σε κορνε και κανουμε σχεδια.
ψήνονται στους 170 για 15 με 20 λεπτα.
Τα ενώνουμε δυο δυο με μαρμελάδα ανάμεσα ή μερέντα
Η συνταγή είναι " από την κουζίννα της Αρετής"
200 γρ βούτυρο αγελαδινό
70 γρ κορν φλάουρ,
1 βανίλια,
110 γρ αχνη ζαχαρη,
2 κρόκους
1 πρεζα κανέλα,
ξυσμα απο μισό λεμονι.
μαρμελάδα ή μερέντα
Τα χτυπάμε ολα μαζι βαζουμε λιγη ποσότητα σε κορνε και κανουμε σχεδια.
ψήνονται στους 170 για 15 με 20 λεπτα.
Τα ενώνουμε δυο δυο με μαρμελάδα ανάμεσα ή μερέντα
Η συνταγή είναι " από την κουζίννα της Αρετής"
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου