Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΟΥΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

Υλικά:
1 κονσέρβα κρέμα καρύδας
2 κουταλιές σιρόπι αγαυης
2 κουταλιές κακάο σκόνη
1 βανίλια
1 πρεζα αλάτι
Ινδοκαρυδο τριμμένο και μηδενική σοκολάτα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Βάζουμε την κρέμα στο ψυγειο για 24 ωρες
Την ανοιγουμε χυνουμε το νερο και παιρνουμε με κουταλι μονο την κρεμα.
Την χτυπαμε με το μιξερ να αφρατεψει.
Προσθετουμε τη βανιλια και το σιροπι αγαυης και την χτυπαμε ξανα
Προσθετουμε το κακαο κοσκινισμενο και χτυπαμε ξανα
Την μοιραζουμε σε μπολ και γαρνιρουμε με την τριμμένη σοκολατα και το ινδοκαρυδο και την βάζουμε στο ψυγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου