Υλικά
Για 2-4 άτομα
500 ml ζωμό λαχανικών (συνταγή θα βρείτε εδώ )
100 ml κρέμα γάλακτος
μοσχοκάρυδο
κανέλα
κάρυ
αλάτι
πιπέρι
λάδι
600 γραμμάρια πατάτες
1 καρότο
1 πράσο
1 κρεμμύδι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζετε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Τα μαγειρεύετε σε μια κατσαρόλα με λάδι για 5 με 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το ζωμό λαχανικών και βράζουμε για 25 με 30 λεπτά.
Τέλος προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά μας.
Στη συνέχει τα χτυπάτε στο μίξερ και είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου