Τα τυροπιτάρια της γιαγιάς με 2μ
200 -250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, λίγο αλατάκι και νερό τόσο όσο να γίνει μια ζύμη που να πλάθεται, φέτα και ένα φακελάκι μαγιά.
Ανοίγουμε τα τυροπιτάρια με το χέρι βάζουμε μέσα φέτα όσο θέλουμε, κλείνουμε και ψήνουμε στο τεφάλ χωρίς λάδι.
Γίνονται και σκέτα χωρίς τυρί, σερβιρονται με μέλι.
Η συνταγή είναι από την ομάδα στο φ/β "Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ"
200 -250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, λίγο αλατάκι και νερό τόσο όσο να γίνει μια ζύμη που να πλάθεται, φέτα και ένα φακελάκι μαγιά.
Ανοίγουμε τα τυροπιτάρια με το χέρι βάζουμε μέσα φέτα όσο θέλουμε, κλείνουμε και ψήνουμε στο τεφάλ χωρίς λάδι.
Γίνονται και σκέτα χωρίς τυρί, σερβιρονται με μέλι.
Η συνταγή είναι από την ομάδα στο φ/β "Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ"
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου