ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
145 γρ.ζαχαρη
5 αυγα
2 βανιλιες
Ξυσμα απο ενα λεμονι
140 γρ.αλευρι φαριν απ δυο φορες κοσκινισμενο
35 γρ.κακαο αγλυκο 2 φορες κοσκινισμενο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
150 γρ.ζαχαρη
150 ml νερο
1 κ.σουπας κονιακ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
240 γρ.κουβερτουρα γαλακτος τεμαχισμενη
100 γρ.κρεμα γαλακτος
400 γρ.κρεμα γαλακτος παγωμενη και χτυπημενη σε σαντιγι (να εχει μορφη και υφη γιαουρτιου)
225 γρ.μπισκοτα σοκολατας oreo κομμενα με το χερι
60 γρ.σταγονες κουβερτουρας
145 γρ.ζαχαρη
5 αυγα
2 βανιλιες
Ξυσμα απο ενα λεμονι
140 γρ.αλευρι φαριν απ δυο φορες κοσκινισμενο
35 γρ.κακαο αγλυκο 2 φορες κοσκινισμενο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
150 γρ.ζαχαρη
150 ml νερο
1 κ.σουπας κονιακ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
240 γρ.κουβερτουρα γαλακτος τεμαχισμενη
100 γρ.κρεμα γαλακτος
400 γρ.κρεμα γαλακτος παγωμενη και χτυπημενη σε σαντιγι (να εχει μορφη και υφη γιαουρτιου)
225 γρ.μπισκοτα σοκολατας oreo κομμενα με το χερι
60 γρ.σταγονες κουβερτουρας
Για την εκτέλεση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου