Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΙΚ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΤΙΜΚΑ ΠΟΠΚΙΝΑ

ΥΛΙΚΑ:
225 γραμμ. βουτυρο
225 γραμμ. τυρι Φιλαδελφεια
2 φλ.τσαγιου ζαχαρη
6 αβγα
1/2 κουτ.γλ.μπεικιν παουντερ
2 φλ.τσ.αμυγδαλα ψιλοκομμενα σαν αλευρι
3 φλ.τσ.αλευρι
1 βανιλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με το τυρί, βάζουμε σιγά, σιγά τη ζάχαρη και ένα, ένα τα αυγά, το αλεύρι και στο τέλος τα αμύγδαλα.
Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 1 ώρα και 20 λεπτά.
'Όταν κρυώσει περιχύνουμε με γλάσο σοκολάτας ή ό,τι άλλο γλάσο θέλουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου