Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΕΥΚΟΛΟ ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ (Ή ΛΕΜΟΝΟΓΛΥΚΟ)

400γρ μπισκότα τύπου digestive
150γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 γάλα ζαχαρούχο
χυμό ενός λεμονιού
Ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση:
Τριβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο μέχρι να γίνουν μια μάζα
Τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε ενα μέτριο ταψάκι και τα πατάμε καλά με τα χέρια μας

Χτυπάμε για 1-2 λεπτά στο μίξερ το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και το χυμό λεμονιού και στρώνουμε την κρέμα πάνω απο τα μπισκότα
Πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν σερβίρουμε
http://igastronomie.gr/index.php/2016/05/06/fantastiko-lemonoglyko-me-biskota-ke-giaourti-se-10/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου