Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝ ΠΑΙ

3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
ΞΥΣΜΑ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΚΟΝΙΑΚ
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΟΥΤΗΡΟ(ΤΥΠΟΥ ΒΙΤΑΜ)250 ΓΡΜ
ΓΙΑ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ
200 ΓΡΜ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Ή ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ(ΚΥΔΩΝΙ-ΒΕΡΙΚΟΚΟ Ή ΑΛΛΟ)
ΓΙΑ LEMON PAI
ΚΡΕΜΑ
3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
3-4 ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ Ή ΝΙΣΕΣΤΕ
4-5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΥΜΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ(ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ).ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΖΥΜΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ Η ΖΥΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΤΗΝ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ 2.
ΓΙΑ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΖΥΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΠΥΡΕΞ.ΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΧΕΙΡΟΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ Ή ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΖΥΜΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ 180 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ Η ΖΥΜΗ.ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΨΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΕΙ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ.
ΓΙΑ LEMON PAI
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ.ΘΑ ΠΗΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ.ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΘΑ ΠΗΞΕΙ ΣΑΝ ΖΕΛΕ.Η ΚΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΖΥΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ Ή ΡΕΒΥΘΙΑ(ΩΣ ΒΑΡΟΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ).ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΔΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΜΕΝΗ ΖΥΜΗ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΥΓΔΑΛΟ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΦΥΛΑΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ.
Η ΣΥΝΤΑΓΉ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου