Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΤΣΙΠΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ ΜΕ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
4-6 κολοκυθάκια
1 φλυτζάνι τριμμένο ψωμί
1 φλ. τριμένη παρμεζάνα
1 φλ. αλεύρι
2 αβγά
κόκκινη πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Ξεκινήστε κόβοντας τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες
Ανακατέψτε το αλεύρι, αλάτι, πάπρικα, πιπέρι. Χτυπήστε τα αυγά.
Περάστε τα κολοκυθάκια από το μίγμα του αλευριού μετα από τα αβγάκαι μετα από το τρίμα ψωμιού με την παρμεζάνα. Ριξτε ακόμα λίγη πάπρικα.
Βάλτε τα σε τάψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 0C γιά 20 λεπτά μέχρι να γίνουν χρυσά και τραγανά απ εξω.


ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ.

4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ,4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ,ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ!!!!!
Η συνταγή από τη σελίδα "η τρελοκουζίνα της Βασούλας" στο φ/β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου