ΥΛΙΚΑ:
Για το παντεσπανι:
Για την κρέμα :
Για το παντεσπανι:
- 4 αυγα
- 120 γρ ζαχαρη
- 120 γρ αλευρι
- 1 πρεζα αλατι
- 1 κγ μπεικιν
- Λιγη βανίλια.
- Εναλλακτικά: Αν θέλουμε σοκολατένιο παντεσπάνι, αντικαθιστούμε 20 γρ. αλεύρι με 20 γρ κακάο.
Για την κρέμα :
- 500 γρ μασκαρπόνε
- 500γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη
- 2 κγ μελι
- Φράουλες ή άλλο φρούτο για διακόσμηση
- Από πάνω σκεπάζουμε την τούρτα με γκανάς 100 μλ κρέμα γάλακτος και 200 γρ. κουβερτούρα
- https://www.facebook.com/groups/apo.tin.kouzina.tis.aretis/978326972179626/?notif_t=group_activity
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου