Yλικά
1 κιλό βούτυρο αγνό αγελαδινό
1 κιλό ζάχαρη άχνη
1 κιλό αλεύρι
2 βανίλιες
Εκτέλεση
1 κιλό βούτυρο αγνό αγελαδινό
1 κιλό ζάχαρη άχνη
1 κιλό αλεύρι
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Καίμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά ώστε να
μείνει στην επιφάνεια το καθαρό του μέρος. Το καθαρό μέρος το περνάμε
από τη σίτα για να μη μείνουν τα κατακάθια.Έπειτα το αφήνουμε στο ψυγείο
για να παγώσει. Αφού κρυώσει αρκετά το χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να
ασπρίσει και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι και τις βανίλιες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου