Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Τιραμισού της Δάφνης Λεμονάκη

Υλικά
Δύο συσκευασίες σαβαγιάρ
500γρ μασκαρπόνε,
500 γρ κρέμα γάλακτος
4 κρόκους,
7 κσ αμαρετο
300 γρ ζαχαρη κρυσταλλική
(αυτη ειναι διπλη δοση κρέμα)
καφέ εσπρέσο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
χτυπάμε καλα τους κρόκους με τη ζάχαρη κ το αμαρετο.προσθετουμε το μασκαρπονε κ συνεχιζουμε για λιγο το χτυπημα. Τη σαντιγυ για να να εχει παχυρευστη μορφη  την χτυπάμε μονη της κ την προσθετουμε στο μειγμα. Προαιρετικά βάζουμε νιφαδες σοκολατας.λιγες.....βουτάμε τα μπισκοτα στον εσπρεσο που εχουμε φτιαξει κ αφησει να κρυώσει, και φτιάχνουμε στρώσεις ως εξής: κρεμα, σαβαγιαρ, κρεμα, σαβαγιαρ κρέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου