Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

  • ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό φράουλες
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι του κρασιού χυμό λεμόνι
  • 1-2 βανίλιες
  • 1 ασπράδι αυγού
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες.
  • Τις λιώνουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι.
  • Τις βάζουμε σε ένα μπωλ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το χυμό λεμονι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
  • Σε άλλο μπωλ, χτυπάμε το ασπράδι του αυγού μαρέγκα και το προσθέτουμε στο μίγμα με τις φράουλες.
  • Ανακατεύουμε ανάλαφρα.
  • Το τοποθετούμε στην κατάψυξη και όταν παγώσει, σερβίρουμε την γρανίτα μας.
  • https://www.sintagespareas.gr/sintages/i-oraioteri-granita-fraoula.html#mb_login_popup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου